De organisatie van NEXT STOP 2022 heeft voor de conferentie op woensdag 30 maart 2022 aanstaande inmiddels meerdere namen vastgelegd. Dit zijn onder andere de dansgezelschappen Introdans en Misiconi en jeugdtheatergezelschap Het Houten Huis. De conferentie wordt georganiseerd door Plein C, Stichting Kunst & Cultuur, Cultuur Oost en het LKCA en vindt plaats in het Akoesticum in Ede. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar voor de conferentie voor iedereen die meer wil met kunst en cultuur voor mensen met een beperking

Workshops, liveoptredens, werksessies en meer
Voor wie zich wil laten overspoelen met frisse inspiratie, wil genieten van podiumvoorstellingen of ervaringen wil delen is NEXT STOP 2022 dé plek. Met ruimschoots aandacht voor cultuur in het speciaal (basis) onderwijs, vso en praktijkonderwijs. Een deel van het programma is inmiddels vastgelegd en biedt een gezamenlijke workshop door VTS Nederland en Karin Kotte, bekend van de procesgerichte didactiek. Verder zijn er sessies van Stichting Onbeperkt Genieten en Komt het zien.

Ook online
NEXT STOP 2022 is bedoeld voor cultuurcoördinatoren, beleidsmakers, kunstvakdocenten, (educatie)medewerkers van culturele instellingen en eigenlijk voor iedereen die meer wil met kunst en cultuur voor deze doelgroep. In de aanloop naar 30 maart organiseren we op 9, 16 en 23 maart tussen 15.00 en 17.00 uur een gratis online bijeenkomst met keynotes en kennisuitwisseling op de pijlers verdiepen en verstevigen.