Heb jij je ticket al? NEXT STOP 2022 is dé conferentie voor iedereen die meer wil met kunst en cultuur in het onderwijs voor mensen met een beperking. Laat je overspoelen met frisse inspiratie en geniet van podiumvoorstellingen, deel je ervaringen, doe mee met de workshops en ga aan tafel tijdens het lunch– & netwerkfestival. De conferentie NEXT STOP 2022 vindt op 30 maart 2022 plaats in het Akoesticum in Ede. Tickets kopen kan tot uiterlijk maandag 21 maart aanstaande.

We hebben een programma waar we best een beetje trots op zijn. Onder leiding van dagvoorzitter Thijs de Lange kun je je laten inspireren tijdens het podiumprogramma met spoken word performance door Georgios Lazakis van The school of heart knocks, met dansante bijdrage van dansgezelschap Misiconi en een inkijkje in de klas van illustrator en beeldend kunstdocent Saskia Pekelharing.  Ook cabaretière Charlotte Glorie is er en tijdens twee deelsessies stel jij zelf verder je eigen programma samen.

 Portret Thijs Wie is Saskia? - Saskia PekelharingCHARLOTTE GLORIE | Nieuwleusen | Vrouwen van Nu De dansers van Misiconi staan op het podium en spelen met bivakmutsen op het stuk Shifting Faces