Sessie 1.2 | Houten huis: Wolk in de klas

Waar kom je terecht als je een dassenburcht instapt? Ga ondergronds en zweef tussen de wolken… In deze burcht voel je je zwaar en licht tegelijk. Te midden van een wollige omgeving kijk en luister je naar het verhaal van Das. Langzaam gaat het licht aan in zijn hoofd, maakt de herrie plaats voor stilte en kan hij de drukte van een andere kant bekijken. Trek je sokken wat hoger op, leun achterover en kom zelf ook even tot stilstand. Welke das schuilt er in jou?

Wolk in de klas is een muzikale voorstelling die normaal gesproken plaatsvindt in het speellokaal van de school. Vandaag spelen we speciaal voor jullie, zonder kinderen. In het nagesprek horen we graag wat jullie zelf ervaren hebben en vertellen we jullie over de reacties van docenten en kinderen tot nu toe. Bijvoorbeeld over de rijkdom die docenten ervaren om tijdens de voorstelling de kinderen uit hun eigen groep te kunnen observeren.

Deze workshop

  • Is voor SO en SBO
  • Voor deze sessie zijn in totaal 50 plekken beschikbaar. Je kunt je aanmelden voor de workshop als je in het bezit bent van een ticket.

Tickets bestellen

NEXT STOP 2022 wordt georganiseerd door: